Lente Reis Barcelona 07 – 09 Juni 2019

De Reis van de Heldin gaat over ‘ja’ zeggen tegen jezelf en door dit te doen meer volledig tot leven te komen en effectiever in de wereld.  De queeste is vol met gevaren en valkuilen, maar het biedt geweldige beloningen:  het vermogen om succesvol te zijn in de wereld, kennis van de mysteriën van de menselijke ziel en de kans om jouw unieke gaven te vinden en uit te drukken in de wereld

In deze reis in Rome met verhalen van heldinnen uit heden en verleden laat Peter de Kuster jou zien dat de Reis van de Heldin niet alleen voor bepaalde mensen onder speciale omstandigheden is. Door de vele heroïsche paden te exploreren die voor ons beschikbaar zijn, op elk punt van onze levens zal dit innovatieve reisprogramma ons in staat stellen om heroïsch te leven door twaalf archetypes in onze levens te activeren.  In deze drie dagen in Rome zul je aan de hand van een ontdekkingsreis in twaalf archetypische personages en hun verhalen ontdekken die aan jouw innerlijke ontwikkeling kunnen bijdragen en jouw queeste naar compleetheid.

Deze twaalf archetypes zijn onze innerlijke reisgidsen die ons kunnen helpen om:

1.  onszelf voor te bereiden op de reis, door te leren hoe wij met onze passie en talenten van waarde zijn voor de samenleving en te ervaren in hoeverre het verhaal dat wij onszelf nu vertellen over onszelf en ons werk hierin belemmert en herschreven dient te worden;

2.   de reis te beginnen, door geïnitieerd te worden in de mysteries van de kracht van het verhaal dat wij onszelf vertellen en de rollen die wij hierin zelf spelen en

3.   hoe terug te keren met een nieuw herschreven verhaal dat ons leven en werk zal transformeren als resultaat van het claimen van ons unieke, persoonlijke, krachtige verhaal.

Deze reis bieden wij aan voor individuen die hun volledige potentieel willen realiseren en professionals wiens passie het is om anderen te versterken. Peter laat zien hoe de reis kan verschillen door leeftijd, geslacht en culturele achtergrond van de reiziger.  Hoe archetypische verhalen onze capaciteiten om onszelf een krachtig, authentiek, meeslepend, gepassioneerd verhaal te vertellen tegen onszelf over onszelf en daarna aan anderen.

Tijdens de reis werken wij met een uniek verhaal model, de Reis van de Heldin Index die laat zien welke verhalen bij jou leven en verhaaloefeningen zijn opgenomen die eraan bijdragen om jouw eigen verhaal te begrijpen en te versterken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Voertaal: Nederlands
Tijden: Vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 17:30, zondag van 9.00 tot 13.00 uur.
Plaats: Barcelona
Prijs:  €1095,- per persoon inclusief drankjes en lunch en toegang musea, exclusief reis en overnachting, exclusief BTW

Boek deze reis door te mailen naar peterdekuster@hotmail.nl of door hem te bellen op 06 33661772

JOUW REISGIDS

1523581_1382315678688481_338569992_o

Story teller Peter de Kuster is oprichter van De Reis van de Heldin. Zijn kracht ligt in het inzichtelijk maken van de kracht van verhalen en deze toepassen op jouw alledaagse leven. Als spreker en moderator weet hij op een persoonlijke en ontspannen manier precies datgene naar voren te halen wat er werkelijk toe doet.

Advertisements