Word Ambassadeur

Wil je deel uitmaken van het groeiende De Reis van de Heldin project om professionals in Nederland te inspireren een leven en werk te creëren waar zij van houden? Terwijl jij zelf extra geld verdient? 

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA BEDOELD?

Gepassioneerde professionals die hun verhaal gedeeld hebben op de Reis van de Heldin website: Life Coaches en planners, Personal Coaches, Business Coaches, Yoga en Lifestyle Coaches, Holistic Fashionista’s, Mindfullness & Wellness Coaches, Happiness Coaches, Startup Founders, Innovators, Storytellers, Kunstenaars, Schrijvers, Designers, Acteurs, Regisseurs, Musici, Gamers, Regel Brekers, Smaakmakers en Visionairs, Culinaire Helden, Consultants en Adviseurs.

HOE HET WERKT

WORD EEN AMBASSADEUR

Meld je aan om een Reis van de Heldin Ambassadeur te worden en je ontvangt onze verhalen om onze Reis van de Heldin reizen te promoten (One Day Trips, Summer, Spring, Winter reizen, de Reis van de Heldin Conferentie, The Grand Tour, Wat is jouw Verhaal?) om professionals te inspireren om een leven en werk te creëren waar zij van houden.

 

NODIG GEPASSIONEERDE PROFESSIONALS UIT OM HUN VERHAAL TE VERTELLEN

Engageer jezelf met en bouw relaties op met andere gepassioneerde professionals door hen free publicity aan te bieden met het vertellen van hun verhaal over de passie voor hun werk op de Reis van de Heldin website. Stuur ons hun namen via jouw facebook en wij zullen hen in jouw naam uitnodigen.

WIJ STUREN JOU GELD

Iedere professional die zijn/haar verhaal online gedeeld heeft op de Reis van de Heldin  nadat jij ons hem/haar hebt laten uitnodigen en die één van de Reis van de Heldin  producten of diensten koopt levert jou 20% commissie op zonder dat je ooit iets hebt hoeven te verkopen!

VERDIEN COMMISSIE

Als Reis van de Heldin Ambassadeur heb je de mogelijkheid om commissie te verdienen op Reis van de Heldin Nooit producten en diensten. Wij bieden de verhalen aan op facebook en jij deelt ze met jouw tribe. Op het moment dat een door jou aangereikte deelnemer die zijn/haar verhaal online vertelt een Reis van de Heldin product of dienst koopt, verdien je 20% commissie! De prijsrange van Reis van de Heldin producten en diensten varieert tussen de Euro 99 en Euro 2500 per persoon.

FREE PUBLICITY

Als Reis van de Heldin Ambassadeur kun jij jouw verhaal over jouw passie voor jouw werk online vertellen op http://www.dereisvandeheldin.wordpress.com en jouw verhaal 2 of 3 keer per jaar updaten. Je kunt ons nieuwe promotionele materialen sturen (links naar jouw nieuwe boek, kunst expositie, film, youtube film, jouw crowdfunding project etcera) die wij toevoegen aan jouw verhaal op onze website en delen met de fans van het Reis van de Heldin project. Dat is mooi als je ervan houdt om ons als partner te hebben die jouw verhaal over jou en jouw werk vertelt en promoot!

VERSTERK JOUW REPUTATIE, BOUW NIEUWE RELATIES OP

Wil je graag jouw reputatie versterken in jouw professie of stad? De Reis van de Heldin  Ambassadeurs stelt jou in staat om het Reis van de Heldin merk te gebruiken om connecties te maken, een vertegenwoordiger van ons merk zijn geeft jou een eenvoudige manier om relaties aan te gaan met gepassioneerde professionals. Je biedt hen free publicity aan op het Reis van de Heldin platform, door hen het eigen verhaal te laten vertellen op de Reis van de Heldin website en jij deelt hun Reis van de Heldin verhaal met jouw groeiende tribe. Wat een geweldige manier om relaties met gepassioneerde professionals te starten of beginnen door hen te helpen een leven en werk te creëren waar zij van houden.

KORTING OP DE REIS VAN DE HELDIN PRODUCTEN EN DIENSTEN

Je zult als ambassadeur een korting van 20 percent ontvangen op de normale prijzen van de Reis van de Heldin Nooit producten en diensten.

WIL JIJ DEEL UITMAKEN VAN ONS TEAM VAN AMBASSADEURS?

Om jezelf aan te melden om een Reis van de Heldin Ambassadeur te worden, hoef je alleen een mail te sturen naar Peter op peterdekuster@hotmail.nl of hem een berichtje sturen op facebook waarin je uitlegt waarom je graag een Ambassadeur wilt worden. Je krijgt meestal binnen de 1-2 werkdagen antwoord.

Advertisements