Word Reisgids

Reis met jouw verhaal als ondernemer in stijl door de wereld!

Wanneer jij een product of dienst hebt die anderen gezonder, gelukkiger, stijlvoller, gepassioneerder laat voelen, helpen wij graag om jouw verhaal in Nederland en wereldwijd te verspreiden in onze hardcopy en digitale boeken, met onze collectieve ‘Wat is jouw Verhaal’ campagnes,  de promotie van jouw expertise als reisgids voor jouw klanten en veel meer.

Jij bent een onderneming gestart om een verschil te maken en nu is het tijd om dat verhaal over jouw missie te pakken en te delen met de hele wereld van gepassioneerde professionals wereldwijd.

cropped-cropped-the-heros-journey-making-money-doing-what-they-love-paris-april-2014-1-2-638.jpg

Beste Heldin,

Ik ben Peter de Kuster, de oprichter van De Reis van de Heldin & de Reis van de Held. Net als jou had ik een diep verlangen om van betekenis te zijn voor de wereld. Ik wilde niet zomaar een volgende onderneming zijn die alleen mijn creativiteit en kennis toonde.

In plaats daarvan wilde ik een beweging creeren die duizenden mensen wereldwijd inspireert om met hun passie hun geld te verdienen en ik wilde dat mijn verhalen inspirerende oplossingen bieden voor alledaagse problemen van heldinnen en helden. Niet alleen quick-fixes.

Dus misschien, ben je net als ik ….

Jij verlangt ernaar een betekenisvolle onderneming te creeren die voor anderen waarde biedt vanuit een holistisch standpunt en jouw levensstijl ondersteunt (je hebt uiteraard rekeningen te betalen en te eten en drinken, nietwaar?). Ik zie het. Ik was daar waar jij bent nu.

Je hebt deelgenomen aan coaching programma’s en hebt iemand betaald om jouw website te bouwen maar er ontbrak nog steeds iets –  zij hebben niet de essentie van jouw missie, van jouw verhaal gepakt en zij hebben waarschijnlijk niet het fundament gelegd om op een goede manier jouw producten en diensten onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen –  jouw Passie Klanten®.

Je kunt de meest verbazingwekkende producten en diensten te verkopen hebben en een schattige website, maar als je de juiste klanten wilt bereiken (of je nu gepassioneerd bent over het versterken van vrouwen of het coachen van honden) we moeten aandacht krijgen voor jouw MISSIE op de juiste manier bij de juiste mensen.

Marketing van een onderneming wiens missie het is om impact te hebben in de wereld wordt anders gedaan. Het wordt gedaan met een authentiek, boeiend, stijlvol en doelgericht verhaal. Het wordt gedaan door jezelf als een persoon te profileren die oprecht interesse heeft in het verhaal van haar (mogelijke) klanten, een echte gesprekspartner, een ondernemer en leider van morgen.

Wanneer je op zoek bent geweest naar een platform waarop jij reisgids kunt zijn.                 Die doelgericht mensen naar jouw verhaal en aanbod krijgt, dat een buzz creeert rondom producten en diensten en aandacht van de juiste mensen vestigt op jouw onderneming, dan kan reisgids zijn bij de Reis van de Heldin een match in heaven voor jou zijn.

Wat krijg je als Reisgids bij de Reis van de Heldin?

Een Uniek Reisaanbod als Reisgids

Samen met Peter de Kuster ontwikkel jij een Reis van de Heldin reis in een stad of land van jouw keuze waarin jij jouw verhaal over jouw expertise, producten en diensten vertaald naar een boeiend reisprogramma van 3, 5, 7 of 10 dagen voor Reis van de Heldin klanten.

Publiciteit in de Reis van de Heldin 

Vertel jouw verhaal over jouw reisprogramma, expertise, producten en diensten op de Reis van de Heldin website die  online gepromoot worden naar 130.000+ professionals, fans, volgers wereldwijd.

Advertisements