Reisgids zijn?

Word een reisgids voor vrouwelijke ondernemers en professionals bij de Reis van de Heldin. Krijg de tools en de kennis om jouw eigen unieke coaching bedrijf in jouw eigen stad te ontwikkelen, nieuwe relaties aan te gaan en te slagen.  Bouw een leven en werk op waar jij van houdt en van betekenis bent op jouw manier.

Wij werken graag samen met business/personal/life/wellness/food/yoga coaches die reisgids willen zijn voor vrouwelijke ondernemers en professionals.

De Reis van de Heldin voor reisgidsen Week 

De “Reis van de Heldin” reisgidsen starten met een praktijkgerichte training als reisgids in hun eigen stad.  In 2017 is er plek voor reisgidsen in Nederland in onder meer de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht, Nijmegen, Den Bosch, Arnhem, Antwerpen en Brussel.

Bedoeld voor iedere coach, adviseur, consultant die meer stevigheid en zelfvertrouwen wil krijgen als het om het inspireren en verrijken gaat van de verhalen die vrouwelijke ondernemers en professionals zichzelf vertellen over zichzelf en hun leven en onderneming.

Je leert hoe je je jouw coaching en adviezen op natuurlijke wijze kunt afstemmen op het verhaal, de wensen, zorgen en behoeften van jouw klant. Naast een verbetering van jouw story telling, communicatieve, coaching en adviesvaardigheden krijg je beschikking over een breed palet aan story telling tools specifiek voor de thema’s van vrouwelijke ondernemers en professionals.  De verhalen, kennis en ervaring die je opdoet in deze training is direct toepasbaar in je werk.

Is de “Reis van de Heldin” reisgids/coach zijn iets voor jou?

Je bent al werkzaam als coach, adviseur of consultant. Je hebt een duidelijke expertise en kent de beginselen van het coachen en adviseren. Je bent op zoek naar een manier om die twee te combineren met je eigen authentieke stijl, juist bij vrouwelijke ondernemers en professionals.  Je wilt leren hoe jij jouw onafhankelijkheid kan bewaren en samen met ons als “Reis van de Heldin” jouw reputatie en relatiekring wilt versterken en uitbouwen.

Creëer een onderneming waar jij van houdt

Wanneer je werkt vanuit jouw hart kun je een effectieve, authentieke onderneming creëren waar je van geniet. Je zult ook trots zijn om het te promoten en te delen met anderen. Ben je oprecht nieuwsgierig naar de verhalen van vrouwelijke ondernemers en professionals zullen zij zich gezien voelen. Wanneer jouw verhaal authentiek is zullen vrouwelijke ondernemers en professionals veel eerder en dieper hun verhaal aan jou toe vertrouwen zeker wanneer je hen persoonlijk uitnodigt 1 op 1 om hun verhaal te delen op de Reis van de Heldin website van hun en jouw stad. Peter de Kuster zal jou tonen hoe jij vrouwelijke ondernemers en professionals in jouw stad uitnodigt om hun verhaal te vertellen en de verbinding legt in de gesprekken met hen voor wat voor coaching product of dienst jij biedt inclusief ‘De Reis van de Heldin’.

Verhoog jouw autoriteit in de markt zonder veel geld te besteden aan reclame maken.

Krijg meer klanten, eenvoudig

Je zult ontdekken hoe eenvoudig het kan zijn om meer klanten te krijgen door de ontmoetingen die je hebt met vrouwelijke ondernemers en professionals die door jou uitgenodigd worden om hun verhaal te vertellen op de Reis van de Heldin online. Hoe je meer overvloed in jouw bedrijf kunt krijgen. Er is geen noodzaak om veel geld te besteden aan adverteren of gebruik te maken van allerlei, vaak opdringerige online sales ‘funnels’.  We zullen jou tonen hoe je door jouw authentieke nieuwsgierigheid naar de verhalen van vrouwelijke ondernemers en professionals in jouw stad die jij gaat interviewen jouw invloed en autoriteit in jouw stad vergroot en jij jouw ideale klanten bereikt tegen lage kosten.

De Reis van de Heldin voor reisgidsen is een zeer praktisch programma dat jou in staat stelt om:

  • Een bewust, vanuit jouw hart, weldadige coaching onderneming te creëren
  • Te ontdekken welke vrouwelijke ondernemers en professionals in jouw stad jouw ideale klanten zijn en hoe jij kunt focussen door hen uit te nodigen om hun verhaal te vertellen op de Reis van de Heldin online.
  • Bereik jouw ideale klanten in jouw stad tegen lage kosten en deel hun en jouw verhaal met hen en hun vrienden/relaties.
  • Verdien genereuze referentie commissies op klanten, vrienden en familie die de Reis van de Heldin seminars boeken.

PRAKTISCHE INFORMATIE 

Het Reis van de Heldin voor reisgidsen programma €2995,-  exclusief btw

Duur:Vijf dagen

Heb je interesse om Reisgids te worden bij de Reis van de Heldin?
Mail Peter op peterdekuster@hotmail.nl of bel hem op 06 33661772.

Advertisements