Word Reis van de Heldin gids in jouw eigen stad

Tijdens “De Reis van de Heldin” voor Coaches en Adviseurs zul je jezelf enorm verdiepen in jouw coaching van creatieve professionals en ondernemers. Wanneer Peter de diepgaande verhaaltechnieken onthult die nodig zijn voor jouw eigen Reis van de Heldin coaching proces, zul je gepassioneerd werken aan verhalen van jouw klanten exploreren, begrijpen en verrijken.

Evolueer van student naar meesterlijke storyteller en word een Reis van de Heldin Expert

ViewVatican_EatPray

Word een Reis van de Heldin expert

Door diepgaande story-telling en story-questing technieken zul jij jouw eigen Reis van de Heldin coaching proces creëren voor ondernemers en professionals.

Verwerf een mooie set van verhaal vaardigheden om jou te helpen met klanten creatief te werken, met kracht en authenticiteit – vanuit jouw passie en bezieling naar die van hen.

Tijdens “Reis van de Heldin” voor Coaches en Adviseurs zul je jouw eigen verhaal exploreren, het verhaal dat jij jezelf vertelt – bewust en/of onbewust over de reden van jouw bestaan op aarde.  Je zult jouw verhaal sterker gaan vertellen door de drie gouden regels van geweldige story-telling toe te passen:  1. maak er een queeste van  2. handel met passie 3.  ben in flow elke dag van jouw leven.

Met Story-telling vaardigheden die nu deel zijn geworden van jouw DNA, zul je bij de Reis van de Heldin:

 • De formules weggooien en met jouw passie voor mensen op een ontdekkingsreis gaan waarin je spontaan en intuïtief met klanten in verbinding komt, op basis van werkelijke belangstelling.
 • Voel je vertrouwd en zeker werkend met een grote variëteit van specifieke verhalen van klanten inclusief hun mythes over geld, zelf promotie, ondernemen en tijd management.
 • Breng boven en verhelder de werkelijke verhaalconflicten onder het oppervlakkige verhaal dat klanten je vertellen
 • Ervaar een volledig Reis van de Heldin coaching proces met de twaalf archetypes, de zeven verhaal plots,  de twee grote conflicten/dilemma’s in ieders verhaal en de twee richtingen om die conflicten op te lossen: tragedie of komedie.

Reis van de Heldin voor Coaches en Adviseurs:

 • Vijf dagen van face-to-face instructie met Peter de Kuster
 • Vijf jaar autorisatie om de aangereikte story-telling en story-discovery methodieken en modellen toe te passen.
 • Speciale website met alle story-telling frameworks en modellen die gebruikt worden in het programma, plus een lijst van voorbeelden van elk model en facilitatie instructies voor alle oefeningen.
 • Het recht om de naam ‘Reis van de Heldin’ Expert te gebruiken in jouw promotionele materialen, business cards en marketing en training materiaal.
 • Persoonlijk voorwoord in jouw boek, of jouw website of jouw materialen door Peter de Kuster die vertelt over jouw meesterschap.
 • Een dag follow-up sessie, nadat je gecertificeerd bent, met Peter de Kuster die je kunt spenderen met jou alleen of met jouw staf/werknemers, of met klant(en), om een kickstart te geven aan de toepassing van jouw certificering training.
  De vijfdaagse “Reis van de Heldin” voor Coaches en Adviseurs bestaat uit het volgende:
 • Maandag – De Macht van jouw Verhaal.  Herschrijf jouw verhaal en transformeer jouw werk en leven.
 • Dinsdag – De Reis van de Heldin. Hitting the Sweet Spot bij creatieve professionals en ondernemers met jouw verhalen met de 12 Archetypes en de Zeven Plots.
 • Woensdag–  Het Verhaal van jouw Klant. Het ontdekken van de verhalen van jouw klant. Vind elke dag jouw ideale klanten door hen te vragen hun verhalen te vertellen. .
 • Donderdag – Vertel jouw verhaal. Versnel de klik en de verbinding van jou met jouw klanten en daarmee de kwaliteit en snelheid van jouw coaching proces door geweldige storytelling. (You are the Storyteller of your Own Life, you can create your own Legend, or Not!)
 • Vrijdag –  Maak de Verhaal Connectie. Verbind jouw verhaal met het verhaal van jouw klanten. Verhoog jouw reputatie, verrijk jouw relaties en verdien meet geld door te doen waar jij van houdt.                                                                                                                                 Elke dag bestaat uit:
 • 1/3 van de dag: Presentatie van storytelling frameworks en modellen
 • 1/3 van de dag: Participeren in gefaciliteerde storytelling oefeningen en review van verhalen questionnaires
 • 1/3 van de dag: Open discussie tussen participanten en ideevorming rondom alternatieve verhaal ontdekken toepassingen specifiek afgestemd op de behoeften van elke participant.

Als extra zullen er sommige diners en korte verhaal/ontmoetingen met creatieve professionals worden ingepland.

 

Advertisements