Reisgids zijn?

Wij werken graag samen met business/personal/life/wellness/food/yoga coaches die reisgids willen zijn voor vrouwelijke ondernemers en professionals.

De “Reis van de Heldin” reisgidsen starten met een praktijkgerichte training als reisgids in een stad naar keuze en met een Reis van de Heldin verhaal naar keuze in een reis van vijf dagen. Bedoeld voor iedere coach, adviseur, consultant die meer stevigheid en zelfvertrouwen wil krijgen als het om het inspireren en verrijken gaat van de verhalen die vrouwelijke ondernemers en professionals zichzelf vertellen over zichzelf en hun leven en onderneming.

Je leert hoe je je jouw coaching en adviezen op natuurlijke wijze kunt afstemmen op het verhaal, de wensen, zorgen en behoeften van jouw klant. Naast een verbetering van jouw story telling, communicatieve, coaching en adviesvaardigheden krijg je beschikking over een breed palet aan story telling tools specifiek voor de thema’s van vrouwelijke ondernemers en professionals.  De verhalen, kennis en ervaring die je opdoet in deze training is direct toepasbaar in je werk.

Is de “Reis van de Heldin” reisgids/coach zijn iets voor jou?

Je bent al werkzaam als coach, adviseur of consultant. Je hebt een duidelijke expertise en kent de beginselen van het coachen en adviseren. Je bent op zoek naar een manier om die twee te combineren met je eigen authentieke stijl, juist bij vrouwelijke ondernemers en professionals.  Je wilt leren hoe jij jouw onafhankelijkheid kan bewaren en samen met ons als “Reis van de Heldin” jouw reputatie en relatiekring wilt versterken en uitbouwen.

Het Reis van de Heldin reisgids introductie programma

Prijs:

€2495,-  exclusief btw en hotel en verblijfkosten

Duur:

Vijf dagen

Trefwoorden:

De Reis van de Heldin, vrouwelijke ondernemers & professionals,  story telling, coachen, krachtiger, authentieker verhaal voor klant,  resultaten bereiken, inzicht in verhaal en krachtenveld bij klant.