Private Tour

Private Tours zijn een effectieve methode voor individuele creatieve ondernemers om de overdracht van kennis van Peter de Kuster’s De Reis van de Heldin storytelling te maximaliseren en de toepassing van deze verhalen op de eigen specifieke omstandigheden los te laten.

Met een duur ergens tussen een halve dag of twee volle dagen in een verhalen rijke stad in Nederland of Europa, bieden interactieve Private Tours een springplank voor individuele creatieve ondernemers om het eigen verhaal dat zij zichzelf en anderen vertellen te versterken en verrijken en om ideeën te genereren waarop actie kan worden ondernomen.

Peter stemt in een skype gesprek met elke klant vooruit af welk gebied van hun verhaal als creatief ondernemer gekozen wordt om mee aan de slag te gaan, welk deel van het De Reis van de Heldin verhaal het meest effectief is.  Of het nu gaat om het eigen verhaal sterker maken, jouw eigen verhaal verder te laten reizen door ze te verbinden aan de verhalen van jouw klanten,  het design van jouw verhaal, innovatie door middel van verhalen.

De Reis van de Heldin Private Tours zijn hoogst flexibel, een dynamische mix tussen vooruit bepaalde lessen in storytelling, situationele discussie of interviews met rolmodellen die de ondernemer verder kunnen brengen, creatieve ontdekkingsreizen die aanmoedigen om het eigen verhaal van de creatieve ondernemer te versterken.

Advertisements