Peter’s Verhaal

In 2007 had Peter de Kuster een bijna dood ervaring waarbij hij helder zag wat hij wilde doen met de rest van zijn leven mocht hij de kans krijgen. Reizen, schrijven, passie. Van betekenis zijn. Dat deed hij. Hij reist naar steden in de wereld. Hij schrijft tientallen boeken. En hij ontdekte zijn Reis van de Held.

Op de schouders van de mytholoog Joseph Campbell – die Peter in 1999 inspireerde door zijn levenwerk ‘het ene geweldige verhaal van de mensheid’ – besloot Peter een nieuw soort reisgids te ontwikkelen. Een reisgids van steden in de wereld vol met verhalen van creatieve mensen die leven en geleefd hebben in die stad terwijl ze met hun passie hun geld verdienden.  Deze helden en heldinnen creerden de literatuur, de kunst, de gebouwen, het design, de kleding, de opera, de films die velen van ons inspireerden. Hun passie, hun liefde, hun heldenreis kan jou vandaag inspireren op jouw Reis van de Held. Om met jouw passie jouw geld te verdienen. Om te doen wie je bent. Ons inspireren. En anderen die nog komen.

In 2012 start Peter met de Reis van de Heldin en Reis van de Held reisgidsen. Hij nodigt professionals uit hun verhaal te delen over hun passie voor hun werk, wat hen gelukkig maakt, wat hun grootste vijanden van binnenin zijn, hoe en waar zij in hun stad inspiratie vinden, wie hun rolmodellen zijn, met wie zij graag willen samenwerken. In het kort; hun huidige Reis van de Heldin verhaal vertellen. Door deze vragen te stellen triggert Peter hen om weg te blijven van verhalen van angst en twijfels en hun verhaal opnieuw te focussen op de basis drijfveren van alle succesvolle heldinnen in de tijd: passie, avontuur, geluk, inspiratie, doe-acties, een continu zelfvernieuwend ondernemend verhaal. Een Reis van de Heldin verhaal.

Sinds 2012 volgen nu 150.000+ professionals wereldwijd de reisgidsen online.

October 2018

Je kunt Peter bereiken op peterdekuster@hotmail.nl of door te bellen naar 06 33661772

Advertisements