Verhaal van Peter

In 2007 had Peter de Kuster een bijna dood ervaring waarbij hij helder zag wat hij wilde doen met de rest van zijn leven mocht hij de kans krijgen. Reizen, schrijven, passie. Van betekenis zijn. Dat deed hij. Hij reisde naar steden in de wereld. Hij schrijf tientallen boeken. En hij ontdekte zijn Reis van de Held.

Op de schouders van de mytholoog Joseph Campbell – die Peter in 1999 inspireerde door zijn levenswerk ‘het ene geweldige verhaal van de mensheid’ – besloot Peter een nieuw soort reisgids te ontwikkelen. Een reisgids van steden in de wereld vol met verhalen van creatieve mensen die leven en geleefd hebben in die stad terwijl ze met hun passie hun geld verdienden.  Deze helden en heldinnen creërden de literatuur, de kunst, de gebouwen, het design, de kleding, de opera, de films die velen van ons inspireerden. Hun passie, hun liefde, hun heldenreis kan jou vandaag inspireren op jouw Reis van de Heldin. Om met jouw passie jouw geld te verdienen. Om te doen wie je bent. Ons inspireren. En anderen die nog komen.

1523581_1382315678688481_338569992_o

In 2013 start Peter samen met Camilla Hendriks & Jan van Opstal in Amsterdam en Rotterdam met de Reis van de Heldin reisgidsen. Hij nodigt vrouwelijke professionals uit hun verhaal te delen over hun passie voor hun werk, wat hen gelukkig maakt, wat hun grootste vijanden van binnenin zijn, hoe en waar zij in hun stad inspiratie vinden, wie hun rolmodellen zijn, met wie zij graag willen samenwerken. In het kort; hun huidige Reis van de Heldin verhaal vertellen. Door deze vragen te stellen triggert Peter hen om weg te blijven van verhalen van angst en twijfels en hun verhaal opnieuw te focussen op de basis drijfveren van alle succesvolle heldinnen in de tijd: passie, avontuur, geluk, inspiratie, doe-acties, een continu zelfvernieuwend ondernemend verhaal. Een Reis van de Heldin verhaal.

Sinds eind 2013 volgen nu 30.000+ vrouwelijke professionals in Nederland en België  de Reis van de Heldin reisgidsen.

November 2018

Je kunt Peter bereiken op peterdekuster@hotmail.nl of door te bellen naar 06 33661772

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s