Over Ons

Een Bijzondere Legacy van Storytelling

De Reis van de Heldin Expedities, het reisprogramma van De Reis van de Heldin is gebouwd op de overtuiging van Peter de Kuster dat verhalen uitwisselen tussen creatieve professionals wereldwijd van heden en verleden essentieel is voor diegenen die hun hart willen volgen en hun geld verdienen met waar zij van houden.  Peter begon met de Reis van de Heldin Expedities in 2012 en wij bieden nu een grote varieteit aan trips aan, in meer dan 20 wereldsteden en met diverse reisgidsen.

Sinds haar oprichting heeft de Reis van de Heldin en de internationale The Heroine’s Journey zich ontwikkeld tot een ongelooflijk netwerk van creatieve heldinnen en helden in de wereld. De Reis van de Heldin maakt gebruik van dit netwerk om unieke en authentieke reizen vorm te geven met ontmoetingen met rolmodellen te organiseren en verhalen uit te wisselen in fascinerende steden in de wereld.

Als deel van de Reis van de Heldin groep probeert De Reis van de Heldin Expedities de missie te vervullen mensen te inspireren hun eigen Reis van de Heldin te maken, hun passie te volgen en geld verdienen met het werk waar zij van ouden. Wij doen dit door betekenisvolle verhalen aan te bieden van heldinnen en helden uit heden en verleden die jou inspireren jouw eigen verhaal te exploreren. Opbrengsten van alle reis programma’s ondersteunen de inspanningen van de Reis van de Heldin om creatieve professionals over de hele wereld in staat te stellen gratis hun verhaal online te delen op de Reis van de Heldin/The Heroine’s Journey en Reis van de Held/The Hero’s Journey websites.  Daarmee mensen die op het punt staan hun eigen Reis van de Heldin te starten de kans te geven om mentoren te vinden die het leven leiden en het werk doen waar zij naar streven.

Advertisements