Onze Reisgidsen

Onze Reis van de Heldin gidsen zijn geweldige verhalenvertellers. De wereld van de verhalen die jij jezelf eerst vertelt en daarna aan anderen. Zij zijn zelf creatieve heldinnen en helden: schrijver, kunstenaar, designer, food lover, fashionista, innovator, fotograaf, spreker coach etcera en zij hebben al jaren de verhalen van creatieve heldinnen en helden geexploreerd.

Nu brengen onze Reis van de Heldin gidsen jou naar de meest intrigerende plekken in de wereld om de verhalen te delen van de creatieve heldinnen die er leven of leefden en hun inzichten in hoe je met jouw passie jouw geld verdient. Om jouw verhaal te verrijken als creatieve heldin die wil doen waar jij van houdt.

Onze Reis van de Heldin gidsen zijn gepassioneerd om met hun verhalen eraan bij te dragen dat jij jouw eigen fascinerende verhaal vindt of creeert.  Zij verrijken de expeditie beleving door fascinerende verhalen te vertellen, ontmoetingen met creatieve heldinnen te arrangeren die in de stad leven en werken. Ontmoet onze Reis van de Heldin gidsen hier beneden.

Peter de Kuster is de oprichter van de Reis van de Heldin.  Met zijn verhalen inspireert hij heldinnen en helden sinds 2008 om met hun passie hun geld te verdienen. Hij is de schrijver van een dertigtal boeken waaronder De Reis van de Heldin, Passie Pensioneert 1523581_1382315678688481_338569992_oNooit, De Reis van de Held,  De Heldin in Geld, De Macht van Jouw Verhaal, Proefrit in jouw Droomjob.  Peter is met de Reis van de Heldin gestart om door het delen van verhalen van mensen die succesvol zijn in met hun passie hun geld te verdienen en ontmoetingen te arrangeren tussen hen en diegenen die deze ambitie hebben ertoe bij te dragen dat iedereen haar of zijn passie in werk ontdekt en er geld mee kan verdienen.

Camilla Hendriks is een verhalenverteller die een Passion for Fashion heeft.

AAEAAQAAAAAAAAVZAAAAJGEzZmVmMGY3LThiYzQtNDE0YS1iOGMyLTgwNzViNmNlYTI0OQ Zij heeft de afgelopen drie jaar de prachtige Reis van de Heldin boeken ontworpen. Camilla is een gepassioneerd reiziger, social media expert en onderneemster. Camilla zal de expedities ‘A Passion for Fashion’ begeleiden.  Onder meer tijdens de fashion weeks in Londen, Parijs, Milaan en New York.

Elvira Semmoh’s reis als verhalenverteller heeft haar naar meer dan 20 landen gebracht.Zij is een liefhebber van alles wat De Smaak van Geluk heeft. Zij heeft nu meer dan tien jaar samen met Peter de Kuster samen gewerkt.

12976109_233918260305182_1639757959_aHet grootste deel van haar creatieve loopbaan heeft Elvira onderwerpen als creativiteit, food, style, design, natuur en de verhalen van de mensen erachter verkend.  Elvira is nu aan een boek aan het schrijven over ‘De Smaak van Geluk’. Zij zal de expeditie ‘Proefrit in jouw Droomjob in Parijs’ begeleiden.

Advertisements