Londen

Een Proefrit in jouw Droomjob 

Ja, jij kunt een gooi doen naar jouw droomjob zonder jouw huidige job, levensstijl of onderneming te riskeren. In De Reis van de Heldin in Londen zul je ontdekken hoe het ontmoeten van bijzondere heldinnen uit heden en verleden met hun verhalen in een reis van een paar dagen jou zal inspireren om jouw eigen verhaal te versterken over jezelf en jouw creatieve onderneming die jij altijd wilde. Het kan de eerste stap zijn om die droomjob waar te maken.

Revolutionair en praktisch, dit hands – on 3 1/2 DAG De Reis van de Heldin in Londen ontworpen door Peter de Kuster – de oprichter van De Reis van de Heldin en the Heroine’s Journey zal bijdragen dat jij met jouw passie jouw geld verdient wanneer je leert om:

 • Een “Reis van de Heldin” voor jezelf in elke creatieve onderneming te maken
 • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die jij nodig heb om aan jouw nieuwe creatieve onderneming te beginnen
 • De angst om te veranderen te overwinnen
 • Een ontslag of andere onvrijwillige verandering in de kans van jouw leven te veranderen
 • Een droomjob te ontwerpen die nog niet bestaat
 • Een geleidelijke, veilige overgang te managen van jouw huidige job of onderneming naar jouw droomjob
 • Financiële risico’s te minimaliseren wanneer je met jouw nieuwe moedige leven start

Dag 1.  Jouw Verhaal over jouw Onderneming  

Attentie alle creatieve heldinnen  — zelfs wanneer de door jouw gekozen professie niet de meest traditionele is, het cultiveren en opbouwen van een succesvolle, financieel belonende onderneming is jouw doel. In De Reis van de Heldin in Londen bieden wij jou expert advies over de specifieke uitdagingen die rechterbreiners voor zich zien die een onderneming willen die zowel bevredigend als succesvol is.

Freelancers, diegenen die erover denken uit loondienst een creatieve onderneming te starten en creatieve professionals die in corporate omgevingen werken hebben een set van vaardigheden nodig die hun passie in een florerende loopbaan omzet. Deze vaardigheden omvatten:
* Hoe een onderneming te ontwerpen die het beste past bij jouw talenten
* Realistische doelen stellen waarbij je gebruik maakt van rechterbrein technieken
* Hoe valkuilen te vermijden die een creatieve onderneming ruineren
* Hoe je jouw pad naar succes plaveit                                                                                                       * Hoe een ondernemingsplan te ontwerpen wanneer jij de onderneming bent
* Hoe gedisciplineerd te zijn wanneer jij jouw eigen baas bent

Wanneer jij een uitlaatklep voor jouw creativiteit vind in de vorm van een onderneming, zul je een vrijheid in jouw werk leven vinden waar jij lang en gelukkig mee kunt leven. Je kunt jouw passie volgen, een briljante loopbaan opbouwen en financiële zekerheid hebben. Wanneer je weet welke vaardigheden te gebruiken. Laat ons jouw reisgids zijn.

Dag 2.  Jouw Verhaal over jouw Zelf Promotie 

Ben jij een creatieve heldin die wanhopig de wereld wil vertellen over jouw talenten en jouw creatieve onderneming maar ontbeert het jou aan tijd, geld en know-how? De Reis van de Heldin in Londen is vol met slimme en creatieve ideeën die je kunt gebruiken om succesvol het verhaal naar buiten te krijgen over wie jij bent en wat jij snel, mooi, eenvoudig, goedkoop en slim kunt.

Alles wat je moet weten over marketing van jijzelf is inbegrepen in deze reis. De Reis van de Heldin in Londen is volgepakt met bewezen technieken van heldinnen uit heden en verleden die voor jou zullen werken of je nu een schrijfster, actrice of accordeon speelster bent die frisse, off-beat, en kosten effectieve manieren wilt om een onderneming op te bouwen die succesvolle en bevredigend is.

Vol met winnende strategieën, innovatieve ideeën en bewezen sales en marketing technieken van heldinnen in Amsterdam die jou zijn voorafgegaan zullen wij jou tonen hoe je van een honger lijdende kunstenaar naar superster status kunt gaan met slim advies, waaronder:

* Hoe jezelf te vermarkten zonder geld

* Hoe marketing materialen te creëren die jou verkopen zelfs wanneer jij er niet bent

* Hoe een buzz op te bouwen door te vragen naar de verhalen van mensen die jou boeien

* Hoe het internet te gebruiken op manieren die jij nooit bedacht hebt om jezelf en jouw verhaal te promoten

* Hoe je de opinieleiders in jouw gebied zover krijgt dat ze jou refereren en helpen

Jouw Verhaal vertellen is één van de meest lastige zaken die een creatieve persoon moet doen. Het is ook de meest essentiële.  In elke etappe van deze reis van de heldin zul je iets vinden dat jou kan helpen om dit obstakel te overwinnen en de aandacht en erkenning te krijgen die jij en jouw talenten verdienen.

Dag 3.   Jouw Verhaal over Jouw Geld 

Vraag een kunstenaar, musicus, schrijver of grafisch designer, en ieder van hen zal jou hetzelfde verhaal vertellen: Om het geld te hebben om te creëren, moet je creatief zijn met jouw geld. Wanneer je gelukkig genoeg bent om de perfecte professie voor jezelf gevonden hebt, eentje die jou jouw talenten laat tentoonstellen en jouw creatieve sappen laat stromen, gefeliciteerd! Echter, Peter kent de harde realiteit die velen van jullie bekend voor komt: Zelfs wanneer jouw creatieve sappen echt stromen, betekent dat niet noodzakelijkerwijze dat het geld in hetzelfde tempo binnenstroomt. In De Reis van de Heldin in Londen, biedt Peter een myriade van verhalen van heldinnen uit heden en verleden met waardevol advies om juist dat te doen, inclusief:

• Hoe te weten welke van jouw creatieve talenten het meest te vermarkten zijn en hoe je het meeste geld kunt verdienen
• Hoe het “free” uit freelance te halen en in rekening te brengen wat jij waard bent
• Waarom jij de valkuilen zou dienen te vermijden van te veel schulden op te laten hopen in magere tijden en altijd het belang moet inzien van sparen in booming tijden                         • Herinneren dat jij kunt slagen in jouw ondernemingen zonder jouw creatieve ziel en zaligheid overboord te zetten
• Hoe de fondsen te vinden om jouw dromen te financieren

Vol met feiten die jouw ogen openen, instructieve anecdotes en real-life verhalen is De Reis van de Heldin in Londen jouw reisgids om een financieel leven te krijgen zodat jij jouw creatieve leven kunt behouden.

Dag 4.  Jouw Verhaal over jouw Tijd

Creatieve heldinnen weten vaak maar al te goed dat de muze niet altijd aanwezig is wanneer je het graag hebt, of dat de deadline van jouw volgende briljante nieuwe project nadert en je besluipt. Originaliteit volgt geen klok, zelfs niet wanneer dat wel nodig is. Hoewel conventionele tijd management boeken veel instructies bieden hoe jij jouw tijd wijs kunt gebruikt worden zij traditioneel georganiseerd op een lineaire manier. Dat werkt niet voor de rechter brein creatieve geest. In De Reis van de Heldin in Londen bieden we echte verhalen van heldinnen die de sterktes van creatieve heldinnen zoals originaliteit en vindingrijkheid gebruiken om innovatieve tijd besparing oplossingen te adopteren zoals:

* Leren om nee te zeggen wanneer jouw bordjes te vol  is
* Hoe te weten wanneer goed werk, niet geweldig werk, goed genoeg is                                      * “to do” lijsten maken waar ook leuke dingen op staan, zodat je niet overweldigd wordt door werk
* Tijd besparen technieken rondom het huis die jou meer tijd geven om jouw werk gedaan te krijgen en meer tijd om door te brengen met jouw geliefden
* De sleutels tot organiseren die jouw werk ruimte en jouw leefruimte netjes houden.

Met deze en veel andere praktische tips zal De Reis van de Heldin iedereen helpen, van de in tijd nood zijnde cateraar die bezig is naar haar volgende feest te haasten naar de volledig in trance zijnde schilder die vergeet dat de energie rekening betaald dient te worden, om het beste uit hun tijd te halen, de klok en de kalender in een vriend te veranderen, geen vijand.

Waarom de Reis van de Heldin in Londen?

 •  Om een “Proefrit” te maken in jouw droomjob voor jij jezelf committeert
 •  Om jouw zelfvertrouwen te verhogen
 •  Om een passie te exploreren
 •  Om jouw nieuwsgierigheid te bevredigen over “the road not taken”
 •  Om mogelijke ondernemingen te testen wanneer je niet weet ‘what’s next’
 •  Om iets nieuws uit te proberen en jezelf op nieuwe manieren uit te dagen
 •  Om perspectief te krijgen op jouw huidige job, onderneming, lifestyle en toekomst
 •  Om verbinding te krijgen met een slapend verlangen in jezelf
 •  Om een mentor te vinden
 •  Om de “ins and outs” van een onderneming te leren kennen
 •  Om contacten te leggen in de bedrijfstak

DETAILS

Jouw reisgids

Peter de Kuster is oprichter van de Reis van de Heldin en The Heroine’s Journey. Hij heeft ongeveer 40 boeken geschreven, in tien wereldsteden gewoond. Hij heeft zijn eigen creatieve droomjob ontworpen.

3594809

TIJDSCHEMA 

9.00             Welkom & drankje
9.30             Reis begint
12.45            Pauze (tijd varieert)
17.00           Reis van de dag eindigt

Boek Nu

Je kunt naar peterdekuster@hotmail.nl mailen om jouw reis te boeken .
In deze 3 1/2 dag reis met een klein groepje reizigers  – tussen de 1 en 8 mensen  – zul je samen met Peter de Kuster of een van zijn Reis van de Heldin reisgidsen in Londen jouw eigen verhaal exploreren over jezelf en jouw onderneming.  De groep gaat op een  whirlwind tour met ontmoetingen met heldinnen uit heden en verleden in deze stad. Die met hun verhalen de concepten van de Reis van de Heldin verbinden met de toepassing van ideeën voor jouw eigen levens, en ondernemingsverhaal. Deelnemers ervaren direct in ontmoetingen met rolmodellen de passie, het geluk en de obstakels om een creatieve heldin te zijn die geld verdient met werk waar zij van houdt. Je zult begeleid worden om de onderliggende principes eruit te halen die jij kunt gebruiken in jouw eigen leven en ondernemen. De kosten van dit reisprogramma zijn  Euro 2.495 exclusief BTW en exclusief jouw reis, hotel, drank en eten uitgaven.

                                                                                                                                                             

 

 

 

 

 

Advertisements