Jouw verhaal in Reis van de Heldin boek?

De Reis van de Heldin reisgidsen zijn boeken met verhalen van twaalf heldinnen die hun verhaal vertellen over hun passie voor hun werk. Hardcopy boeken om aan hun relaties te overhandigen en een digitale editie van het boek om onbeperkt en gratis te delen met hun vrienden, familie en relaties. Op dit manier profileer jij jezelf naast jouw verhaal op de website nog meer in de markt als expert op jouw gebied en verhoog je de kans op aanvullende inkomsten als mentor voor de Reis van de Heldin

Hier zijn enige eerdere Reis van de Heldin Nederland boeken die verschenen zijn. Je krijgt jouw reisgids als pdf, in slideshare en in issuu formaat. De boeken zijn online uitstekend te lezen op laptop en ipad. Je kunt ze horizontaal per twee pagina’s doorbladeren of verticaal per afzonderlijke pagina (is makkelijker lezen).

De hard copy boeken zijn te koop op http://www.boekenbestellen.nl. Je kunt het hele boek gratis online lezen en verspreiden via facebook, twitter, linkedin, pinterest of op jouw eigen website plaatsen met een link.

Hoe werkt deelname?

Per editie vertellen twaalf heldinnen hun verhaal over hun passie voor hun werk.Elk van deze heldinnen krijgt een editie van de Reis van de Heldin met hun eigen foto op de frontcover zodat mensen die hen kennen eerder in de boeken gaan lezen. Elke deelnemer ontvangt een digitale editie van de Reis van de Heldin die zij ongelimiteerd, gratis kunnen delen met vrienden, familie en relaties. Ik deel de Reis van de Heldin edities met de nu 60.000+ professionals die de reisgidsen online volgen. Wanneer elke heldin in de reisgids actief met haar relaties de digitale editie deelt bereiken jullie samen binnen vier weken 100.000+ views, daarna blijven de edities maandelijks nieuwe bezoekers en views opleveren.

IMG_56351 (1)

Jouw foto op de frontcover van jouw Reis van de Heldin boek 

Je komt met jouw eigen foto op de frontcover van de Reis van de Heldin editie. Het is dezelfde editie met als enige verschil jouw foto op de frontcover.  Mensen die jou kennen kijken eerder verder op zoek naar jouw verhaal in de Reis van de Heldin reisgids wanneer zij jouw foto op de frontcover zien staan.

de-reis-van-de-heldin-september-2015-1-638

Welke mogelijkheden zijn er om deel te nemen en wat is jouw investering?

Optie 1.  Jouw verhaal als hoofdstuk in het Reis van de Heldin boek 

Jouw verhaal verschijnt als een hoofdstuk van de Reis van de Heldin boek van 5-6 pagina’s inclusief twee pagina’s questionnaire met achtergrondfoto.  Een aantal van jouw foto’s illustreren dit hoofdstuk met in jouw foto’s een quote uit jouw questionnaire.

Jouw investering is 20 reisgidsen van Euro 29,95 per exemplaar. Hiervoor ontvang je:

 • Jouw foto op de frontcover van jouw hard copy en digitale editie van boek
 • Jouw verhaal in hoofdstuk van Reis van de Heldin boek inclusief twee pagina questionnaire en drie tot zes van jouw foto’s
 • Je kunt onbeperkt extra hard copy boeken van jouw editie per exemplaar verkopen op http://www.boekenbestellen.nl  met een prijs van Euro 29,95 waarbij je op elk verkocht exemplaar van jouw editie Euro 10 exclusief BTW verdient.
 • Voor eenmalig Euro 10 administratiekosten kun je jouw hard cover boek met jouw foto op frontcover via bol.com verkopen.
 • Een digitale editie van jouw editie met jouw foto op de frontcover om gratis en ongelimiteerd te delen met vrienden, familie en relaties
 • Naast de digitale editie van jouw reisgids krijg je ook de digitale editie van jouw eigen hoofdstuk apart.

Wil jij met je verhaal meedoen aan een Reis van de Heldin editie? Schrijf dan jouw verhaal in zes pagina’s.  Vul de Reis van de Heldin questionnaire in en mail je verhaal, antwoorden op de questionnaire, foto’s van jezelf en jij en jouw werk naar reisvandeheldinquestionnaires@gmail.com. Wil graag tien, elf mooie foto’s van 
• Jou en/of 

• Jij en je beste werk en/of 
• Jij en je partner in crime, grootste fan en/of                                                                               • J
ij op favoriete plekken in jouw stad

Bij elke foto graag in de naamgeving van de foto de naam van de fotograaf. Je kunt in eerdere reisgidsen zien hoe dit eruit kan zien.  

De questionnaire is een hulpmiddel, geen dwangbuis :). Bedoeld om jouw verhaal met passie, plezier en kracht te vertellen. Je kunt vragen weglaten die jou niet inspireren en andere vragen uitgebreider beantwoorden. Mits je binnen de twee pagina’s blijft inclusief jouw zakelijke gegevens.  Het verhaal waar je uiteindelijk helemaal voor gaat nemen we 1 op 1 over.  Let dus zelf ook op taalfouten! Voor definitieve publicatie krijg je een proefversie toegestuurd om te controleren of wij jouw verhaal en gegevens en de gegevens van jouw fotograaf correct hebben overgenomen. 


reisvandeheldincover

Optie 2.  Wens je een persoonlijk diepte – interview in het grootste hoofdstuk van het Reis van de Heldin boek waarbij ik jouw verhaal uitschrijf?

Dan praten wij in een persoonlijk face to face gesprek dieper jouw verhaal door. Lees ik boeken/materialen van jou die jij belangrijk vindt. Formuleer ik vragen voor een persoonlijk diepte interview met jou. Na het interview werk ik jouw verhaal in conceptvorm uit dat jij in jouw eigen woorden definitief herschrijft.

de-reis-van-de-heldin-december-2015-48-638

Jouw persoonlijk diepte interview komt dan in het grootste hoofdstuk 9 van de reisgids met tien foto’ s erbij. Op die manier kan ik je helpen jouw verhaal zo krachtig mogelijk te vertellen.

Jouw investering is 30 reisgidsen van Euro 29,95 per exemplaar. Hiervoor ontvang je:

 • Jouw foto op de frontcover van jouw hard copy en digitale editie van boek
 • Jouw verhaal in het grootste hoofdstuk van Reis van de Heldin boek inclusief twee pagina questionnaire en tien van jouw foto’s
 • Een persoonlijk interview met mij waarin ik jouw verhaal in concept uitschrijf en jij het definitief maakt.
 • Je kunt onbeperkt extra hard copy boeken van jouw editie per exemplaar verkopen op http://www.boekenbestellen.nl  met een prijs van Euro 29,95 waarbij je op elk verkocht exemplaar van jouw editie Euro 10 exclusief BTW verdient.
 • Voor eenmalig Euro 10 administratiekosten kun je jouw hard cover boek met jouw foto op frontcover via bol.com verkopen.
 • Een digitale editie van jouw editie met jouw foto op de frontcover om gratis en ongelimiteerd te delen met vrienden, familie en relaties
 • Naast de digitale editie van jouw reisgids krijg je ook de digitale editie van jouw eigen hoofdstuk apart.
de-reis-van-de-heldin-september-2015-9-638

Hoe gaat het dan verder?

 
*   Wanneer jij besloten hebt om deel te nemen reserveer jij jouw plek door een pre order voor jouw hard copy boeken te plaatsen op http://www.boekenbestellen.nl .  Zodra wij bericht krijgen van jouw pre – order bevestigen wij jouw reservering.   
 
*   Heb jij gekozen voor de optie met een persoonlijk interview plannen wij een datum in om elkaar te ontmoeten.
 
*   Vóór de deadline lever jij foto’s, verhaal en verklaringen definitief in op reisvandeheldinquestionnaires@gmail.com.  
 
*   Jij ontvangt een proefversie van de reisgids om te controleren of wij jouw gegevens en die van jouw fotograaf correct hebben overgenomen.
Na jouw akkoord maken wij de reisgids op.
 
*   Jij krijgt van mij de definitieve online reisgids om onbeperkt te delen met jouw vrienden, familie en relaties.  Ik zelf deel de online reisgids
met de nu 60.000+ professionals die de reisgidsen online volgen en plaats de reisgids op de website www.dereisvandeheldin.wordpress.com
De hard copy boeken worden naar jou verstuurd en zijn er een paar werkdagen later. 
 

Ben benieuwd of jij met jouw verhaal mee wilt doen aan Reis van de Heldin boek en ik hoop dat je gaat genieten van de Reis van de Heldin.

Peter de Kuster 
De Reis van de Heldin 

www.dereisvandeheldin@wordpress.com 
Hieronder vind je de questionnaire, de zakelijke gegevens die jij van jezelf vermeld wil zien, een verklaring waarin jij toestemming geeft dat wij jouw foto’s en verhaal in de reisgids gebruiken en verhalen van eerdere deelnemers over de Reis van de Heldin.
De Reis van de Heldin Questionnaire 
* Beschrijf jouw antwoord in maximaal 2 zinnen. 
* Wij nemen jouw antwoorden 1 op 1 over, dus check goed op taal! 

* Graag toesturen in word document 

Wat is mijn grootste passie? 

Wat is mijn idee van ultiem geluk? 

Wat is mijn grootste angst? 

Waar houd ik het meest van aan mijn werk? 

Wat is mijn minst aantrekkelijke eigenschap? 

Wat is mijn grootste valkuil? 

Wanneer zou ik liegen? 

Welk rolmodel heeft de grootste invloed op mij gehad? 

Waar houd ik het minst van aan mijn werk? 

Waar en wanneer was ik het meest gelukkig met mijn werk? 

Wat zou ik aan mezelf willen veranderen? 

Wat is mijn grootste professionele prestatie? 

Welk beroep zou ik hebben in een volgend leven? 

Wat is de plek waar ik de beste ideeën krijg, in mijn stad? 

Wat is mijn favoriete plek om te eten en te drinken, in mijn stad? 

Wie is mijn grootste fan/sponsor/partner in crime? 

Met wie zou ik in de toekomst graag willen werken? 

Naar welk project, in de nabije toekomst, kijk ik uit? 


Geef hier jouw gegevens op zoals jij wilt dat ze worden gepubliceerd: 

Voornaam: 

Achternaam: 

Functie: 

Bedrijfsnaam: 

Website: 

Email: 

Stad:  
Uurtarief: *
*  Vermeld hier jouw uurtarief om mentor te zijn voor klanten die een Proefrit in jouw Droomjob
met jou willen maken.  Houd er rekening mee dat wij hier 20% bovenop zetten om
tot retailprijs te komen

Bijlage 2 Toestemming 

Om jouw questionnaire en foto’s op te nemen in de Reis van de Heldin reisgids online en hardcover editie heb ik een verklaring nodig van jou die ons daarvoor toestemming geeft. Voor foto’s die door een professionele fotograaf zijn gemaakt heb ik ook van de fotograaf zijn/haar verklaring nodig dat wij hun foto’s mogen gebruiken voor de Reis van de Heldin reisgids. Op die manier zijn de rechten op de foto’s voor jou, de maker van jouw foto’s en voor ons goed geregeld. 

Ik verklaar dat ik De Reis van de Heldin het recht geef om mijn afbeeldingen en questionnaire te gebruiken voor uitsluitend de hardcover en online reisgidsen van De Reis van de Heldin. 

Ik verklaar dat elke foto en tekst die ik aanlever voor de Reis van de Heldin reisgids door mij zelf gecreëerd is of dat ik de juiste copyright permissies heb om ze te reproduceren. De Reis van de Heldin kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor copyright infringement claims betreffende materialen die voor gebruik voor de Reis van de Heldin reisgids door jou zijn aangeleverd. 

Ik vermeld in deze mail de namen van de fotografen die mijn foto’s hebben gemaakt zoals zij bij mijn foto’s dienen te worden opgenomen. 

Ik voeg toe bij deze mail de verklaring van de fotografen van de door mij ingezonden foto’s dat zij De Reis van de Heldin toestemming geven de foto’s te gebruiken voor publicatie voor de Reis van de Heldin reisgids zonder financiële of andere vergoeding door de Reis van de Heldin. 

Ik ben me ervan bewust dat ik deze verklaring niet in kan trekken. 

Mijn naam, de datum en jouw woonplaats 


Toestemming fotograaf 

Ik … naam fotograaf….. verklaar hierbij dat ik de auteursrechten in bezit heb van de foto’s die zijn toegezonden door …naam deelneemster…. voor gebruik in de Reis van de Heldin reisgids en verklaar dat ik toestemming geef deze foto’s te gebruiken voor publicatie in de online en hardcover Reis van de Heldin reisgids zonder financiële of andere vergoeding door de Reis van de Heldin

Wat eerdere deelnemers vertellen over de Reis van de Heldin:

Maureen de Boer:               http://www.rotterdammagazine.nl/read/antenne_item/id/177108/de-reis-van-de-heldin

Anne van Schothorst:                                                                             http://www.harpandsoul.com/#!De-Reis-Van-De-Heldin-interview/c15iw/CA9A3BCA-27D1-4C3A-88F3-EF32A0591834

Jolanda van Zuijlen:                                                                                                     http://yoy4style.nl/de-reis-van-de-heldin/

Stephanie van den Hurk:                             http://www.vandenhurkarchitecten.nl/publicaties/reis-van-de-heldin/

Helma Lieberwerth:                                                           http://www.levelfivequaning.com/interview-reis-van-de-heldin-februari-2015/

Linda Roos:                                                                                           http://droombaan.net/2013/12/peter-de-kuster-het-is-tijd-om-echt-te-doen-wat-ik-leuk-vind/

Nicole van den Heuvel:                                                                 http://www.bodyhealthenergy.nl/mijn-bijdrage-aan-het-boek-de-reis-van-de-heldin

Fraukje Classen-Mulder:                                                                                                   http://www.lente-lente.nl/nieuws/fraukje-in-de-reis-van-de-heldin.html

Hanneke Wijnker:                                                                                                                              http://asterisk-tekst.nl/2015/04/14/geld-verdienen-met-je-passie/

Yvonne Vendrig:                                                                   http://www.myndfulbody.nl/myndfulbody-nieuws/

Anita Borghouts:                                                                                     http://nextstepcoaching.nl/over-anita-borghouts/

Angelique van Ravensteijn:                                                         http://www.springbalance.nl/contact/

Melissa van Gent:                                                                 http://www.melissavangent.nl/diversen/mijn-bijdrage-aan-het-boek-de-reis-van-de-heldin/

Sonja van Alphen:                                                                                           http://sonjacommunicatie.nl/?p=398

Wilma Noteborn:                                                                                         http://www.mindthings.nl/de-drijvende-kracht/

Marieke Trentelman:                                                                               http://www.eat2change.nl/category/info/

Janine Mickers:                                                                                           http://www.sprekendwerkstuk.nl/

Advertisements