De Reizen

Wanneer jij een ambitieuze, gepassioneerde heldin bent die een impact wil maken in de wereld is De Reis van de Heldin jouw #1 reisgenoot om een unieke onderneming te creeren die de wereld verandert en winstgevend is (dat is een mooi avontuur!).

Leer hoe jij leert van jouw eigen rolmodellen hoe jij  jouw merk op en uitbouwt, hoe jij  jouw Passie Klanten ™ vindt, en jouw onderneming naar hogere omzet stuurt zonder een fortuin uit te geven aan strategieen die geen echte resultaten opleveren.

De beste strategie ooit is leren van rolmodellen. Direct – from the horses mouth – te leren van heldinnen uit heden en verleden die jou boeien omdat ze in jouw ogen een droomjob hebben.  Die succesvol zijn of waren om met hun passie hun geld te verdienen. Leer van hun verhaal,  ontmoet hen zelfs en herschrijf jouw eigen verhaal. Waardoor jij  jouw onderneming en jouw leven transformeert.

Je hoeft geen enkele minuut (of euro) meer uit te geven met het wiel opnieuw volledig uit te vinden en na te denken “hoe” jij jouw passie voor jouw werk volgt en het tot een onderneming maakt die elke dag ‘werkt’. Laat ons jou een systeem leren hoe je via ontmoetingen met jouw eigen rolmodellen een onderneming bouwt die impact heeft in de wereld en jou een mooi inkomen oplevert.

Wanneer jij ‘ja’ antwoord op een van de volgende vragen ben jij op de juiste plek. 

  1.  Je bent moe van lange uren werken en jij wilt in staat zijn een meer gebalanceerd leven te leiden waarin jij doet waar jij van houdt, maar jij hebt een miljoen ideeen die in jouw hoofd borrelen en weet niet zeker welk idee eerst te doen.
  2. Je voelt je extreem gefrustreerd omdat niet alleen jouw onderneming NIET is waar jij wilt dat het is, maar je hebt ook al VEEL geld verspeeld, maar opgeven is geen optie. Dus blijf je proberen om zelf de puzzelstukjes bij elkaar te krijgen.
  3. Jij bent een coach of een blogger op zoek naar een betere manier om jouw talent in geld om te zetten zodat je meer jouw passie kunt volgen, maar je bent niet helemaal zeker wat de volgende stap is.
  4.  Jij hebt honderden, misschien duizenden euro’s uitgegeven aan coaching en training programma’s, maar jouw onderneming komt nog steeds niet echt van de grond. Je bent op zoek naar iemand die jou kan helpen, maar je bent sceptisch over wie de real deal is.
  5.  Jij hebt een authentieke passie om anderen te helpen, maar jij krijgt jouw verhaal niet snel genoeg naar buiten –  je hebt het gevoel dat jij een ‘best bewaard geheim’bent. Je bent er klaar voor om jouw onderneming naar een veel hoger niveau te brengen en hebt alleen de juiste mentor nodig!

De reizen van De Reis van de Heldin zijn  door Peter ontworpen om jouw verhaal op maat te maken zodat we weten waar jouw reis met de Reis van de heldin te beginnen, ongeacht in welke fase van jouw onderneming jij bent. Of je in de eerste fase bent om jouw persoonlijke merk te ontwikkelen of een doorgewinterde onderneemster die graag wil opschalen, De Reis van de Heldin reizen zijn gemaakt om met jou jouw verhaal over jezelf en jouw onderneming te creeren dat authentiek, boeiend en doelgericht is.

Vul hieronder jouw informatie in om jouw Reis van de Heldin te starten. 

Advertisements