Het Reis van de Heldin verhaal

Ontdek het Reis van de Heldin Onderscheid

De Reis van de Heldin is ontworpen vanuit Peter’s passie om de verhalen van creatieve heldinnen van heden en verleden te ontdekken en te begrijpen. Heldinnen die hun hart volgden op een diep niveau en een belangrijke rol spelen of hebben gespeeld in de wereld die wij om ons heen zien. Peter en zijn eerste mede reizigers houden ervan om in de verhalen van Parijs, Rome, Florence, New York, Londen te verdiepen; op te gaan in de verhalen van fascinerende heldinnen en helden in steden en ontmoeten heldinnen die met hun passie hun geld verdienen. Designers, kunstenaars, schrijvers, koks en vele andere heldinnen.

Onze reizen zijn ontworpen met die inspiratie voor ogen – om de uniekheid van elke stad te beleven door betekenisvolle en verrijkende belevenissen, verhalen en ontmoetingen met de heldinnen in die stad uit heden en verleden.

Exploreer jouw eigen verhaal samen met onze creatieve Heldinnen 

Wanneer je met een Reis van de Heldin storyteller, designer, branding expert of fotograaf reist door een wereldstad en lokale creatieve heldinnen en rolmodellen ontmoet zul je een persoonlijke verrijking ervaren van het verhaal dat jij jezelf vertelt over jezelf en jouw onderneming. Inspiratie opdoen door de verhalen van heldinnen in de stad die jij exploreert.

Verrijk jouw Eigen Verhaal Meer Dan Jij Je Ooit Kon Voorstellen

De Reis van de Heldin opent de deuren naar inspirerende creatieve heldinnen en helden in de wereld zo dat jij toegang krijgt tot speciale verhalen en plekken – inclusief onze eigen reisgidsen. Zij helpen jou om de meest geweldige verhalen van creatieve heldinnen en helden in de stad die je bezoekt te vertalen naar jouw eigen verhaal.

Beleef een Wereldstad en jouw eigen Verhaal Authentiek 

Er is een duidelijk onderscheid tussen een plek bezoeken, mensen ontmoeten en dit werkelijk zo te ervaren dat het jouw eigen verhaal over jouw leven en werk verrijkt. Wij ontwerpen elke Reis van de Heldin Expeditie zodanig dat het een opmerkelijke stad viert en een diepgaande connectie wordt gelegd met de verhalen van heldinnen die jou vooraf zijn gegaan in die stad. Van de mensen die we ontmoeten en hun verhalen tot de manier waarop we reizen en de plekken waar we verblijven, onze ervaringen reflecteren het authentieke karakter van elke bestemming en haar creatieve heldinnen.

Wanneer jij met Ons Reist, Maak Jij een Verschil

Nu, meer dan ooit, hebben startende creatieve heldinnen onze hulp nodig. Dat is waarom de Reis van de Heldin haar commitment uitbreidt om kinderen de kans te bieden hun creatieve rolmodellen te ontmoeten en ontdekkingsreizigers financiert die de grenzen verleggen om scholen meer creatief te maken. Wanneer jij met ons reist, ondersteun jij dit nonprofit werk. Een deel van alle opbrengsten van onze reisprogramma’s helpen om creativiteit initiatieven op scholen te financieren. .

Advertisements