Florence

In de Reis van de Heldin in Florence exploreren wij samen met jou – in de voetsporen van heldinnen uit heden en verleden van Florence de manier waarop wij verhalen vertellen over onszelf tegen onszelf – en, het meest belangrijke, de manier waarop wij deze verhalen veranderen om ons zakelijke en persoonlijke leven te transformeren.

 

Jouw verhaal is jouw leven. Als mensen vertellen wij onszelf verhalen – van succes of falen, van macht of slachtofferdom; verhalen die een uur duren, of een dag, of een heel leven. We hebben verhalen over onszelf, onze onderneming, onze klanten, ons geld, onze tijd, onze zelf – promotie, onze familie en relaties, onze gezondheid; over wat wij willen en waar we toe in staat zijn om te bereiken. Toch, hoewel onze verhalen diepgaand beinvloeden hoe anderen ons zien en wij onszelf zien, herkennen weinigen onder ons zelfs dat wij verhalen vertellen, of wat zij zijn, of dat wij ze kunnen veranderen  — en op zijn beurt, ons lot kunnen transformeren.

 

Onszelf verhalen vertellen biedt structuur en richting wanneer we door de uitdagingen en kansen van het leven navigeren, en helpen ons onze doelen en vaardigheden te interpreteren. Verhalen geven betekenis aan chaos; zij organiseren onze vele divergente ervaringen in een coherente rode draad; zij vormen onze hele realiteit. En veel te veel van onze verhalen zijn dysfunctioneel, vragen erom herschreven te worden. Ten eerste stel ik jou de vraag: “In welke gebieden van mijn leven is het helder dat ik niet mijn doelen kan bereiken met het verhaal dat ik heb?” Ik toon je daarna hoe jij nieuwe, op de realiteit gebaseerde verhalen creeert die jou tot actie inspireren, en jou brengen waar je wilt gaan zowel in jouw onderneming als in jouw persoonlijke leven.

Gedurende decennia heb ik de macht van jouw verhaal onderzocht om passie en performance te verhogen. Duizenden vrouwen wereldwijd hebben gekeken of geparticipeerd aan de verhalen van de Reis van de Heldin.

Onze capaciteit om verhalen te vertellen is een van onze meest diepgaande gaven. De Reis van de Heldin benadering om diep engagerende verhalen te creeren geeft jou de middelen om de kracht van storytelling in te zetten voor jouw eigen verhaal en dat van jouw onderneming. Om voor altijd jouw onderneming en leven te veranderen.

Dit is een uniek en alomvattend Reis van de Heldin aanbod dat je nergens anders zult vinden en jou werkelijk de focus geeft op jouw eigen verhaal.

Kies jouw reisstijl. 

Travel in a Group.  In deze 3 1/2 dag reis zal een klein groepje van deelnemers – tussen de 2 en 8 mensen  – samen met 1 of 2 van onze reisgidsen in een wereldstad de Reis van de Heldin™ beleving meemaken en om het eigen verhaal te verkennen. De groep gaat op een tour langs diverse helden en heldinnen uit de wereldstad van heden en verleden die direct de concepten van de Reis van de Heldin™ verbindt met de toepassing van die ideeën voor de eigen onderneming en persoonlijke leven. Deelnemers ervaren direct uit de eerste hand in de ontmoetingen met rolmodellen de triomfen en tegenslagen van ondernemen op latere leeftijd en worden begeleid om de onderliggende principes eruit te halen die zij kunnen toepassen op hun eigen onderneming. De kosten van dit reisprogramma zijn Euro 2.495 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten.

The Private Tour:  je reist alleen of samen met degene met wie jij de onderneming wilt starten ((zaken) partner of kind) 3 1/2 dag naar een wereldstad onder begeleiding van een Reis van de Heldin™ reisgids. Tijdens deze reis ontmoet je 1 van jouw helden & heldinnen. De kosten hiervan zijn Euro 5.000 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten.

The Grand Tour:  je kiest voor een reisprogramma dat twaalf weken duurt.Waarin je alleen reist of samen met degene met wie jij de onderneming wilt starten ((zaken) partner of kind) onder begeleiding van een Reis van de Heldin ™reisgids. Je start met een Private Tour naar een wereldstad en daarna volgen tien weken met ontmoetingen met jouw helden & heldinnen ergens in de wereld. Het reisprogramma wordt afgesloten met een tweede Private Tour naar een wereldstad. De kosten van dit reisprogramma zijn Euro 7.500 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten.

Advertisements