De Reis van de Heldin in Parijs

Een Proefrit in jouw Droomonderneming 

Ja, jij kunt de onderneming van jouw dromen uit proberen zonder jouw huidige job of onderneming te riskeren. Of jouw volgende hypotheek betaling of de toekomst van jouw kinderen. In De Reis van de Heldin in Parijs  zul jij ontdekken hoe jouw rolmodellen uit heden en verleden ontmoeten, geinspireerd worden door hun verhalen en een paar dagen doorbrengen met het creeren van jouw eigen verhaal over jezelf en jouw onderneming die je altijd wilde, de eerste stap kan zijn naar het waarmaken van die droom.

Revolutionair en praktisch zal dit hands on reisprogramma dat ontwikkeld is door Peter de Kuster – de oprichter van de Reis van de Heldin – jou helpen om jouw onderneming te verbinden met jouw diepste gevoel wie jij bent en waar jij van houdt. Je leert om:

  • Een  “Reis van de Heldin” voor jezelf te ontwerpen in elke creatieve onderneming.
  • De vaardigheden op te bouwen en de kennis te vergaren die je nodig hebt om aan de slag te gaan met jouw nieuwe creatieve onderneming.
  • De angst te overwinnen om te veranderen.
  • Een ontslag, faillisement of een ander onvrijwillige verandering tot de kans van jouw leven maken.
  • Een droomonderneming ontwerpen die niet bestaat… nog niet.
  • Een geleidelijke, veilige transitie vorm te gevan van jouw huidige job of onderneming naar jouw droom onderneming.
  • Financieel risico te minimaliseren wanneer je start aan jouw moedige nieuwe leven.                   

Jouw reis van de Heldin

Attentie alle creatieve heldinnen — zelfs als de door jouw gekozen onderneming niet de meest traditionele is, is het cultiveren en laten groeien van een succesvolle, financieel belonende onderneming jouw doel. In  De Reis van de Heldin in Parijs bieden wij jou verhalen van heldinnen uit heden en verleden die sommige van de specifieke uitdagingen hebben overwonnen waar heldinnen mee geconfronteerd worden die met hun passie hun geld willen verdienen.

Freelancers, diegenen die overwegen van loopbaan te veranderen en creatieve heldinnen die in corporate omgevingen werken hebben een set van vaardigheden nodig die hun passie tot een haalbare onderneming maken. Deze vaardigheden omvatten:

* Hoe de onderneming te kiezen die het beste bij jouw passie en talenten past.

* Realistische doelen stellen met behulp van rechter brein story telling technieken.

* Hoe de valkuilen te vermijden die een creatieve onderneming ruineren.

* Hoe jouw weg naar succes te plaveiden.

* Hoe een ondernemingsverhaal te creeren wanneer jij de onderneming bent.

* Hoe gedisciplineerd te zijn wanneer jij jouw eigen baas bent.

Wanneer jij een uitlaatklep vindt voor jouw creativiteit in de vorm van een onderneming zul je een vrijheid in jouw werk vinden waar je heel lang mee kunt leven. Je kunt jouw passie volgen, een briljante onderneming opbouwen en financiele zekerheid hebben. Wanneer je weet welke vaardigheden te gebruiken. Laat ons jouw reisgids zijn.

Jouw Verhaal Vertellen

Ben jij een creatieve heldin die wanhopig de wereld wil vertellen over jouw passie, jouw talenten, jouw creativiteit maar  het ontbreekt jou aan de tijd, geld en know how? De Reis van de Heldin is vol met slimme en creatieve ideeen van heldinnen van heden en verleden die jij succesvol kunt gebruiken om jouw verhaal naar buiten te krijgen wie jij bent en wat jij full geweldig kunt doen.

Alles wat jij dient te weten over jouw eigen verhaal van jezelf en jouw onderneming promoten is opgenomen in deze reis. De Reis van de Heldin in Parijs is vol met bewezen technieken die voor jou zullen werken of je nu een schrijver, acteur, kunstenaar, musicus, designer bent die frisse,  regel breker en kosteneffectieve manieren wil zien om een onderneming succesvol op te bouwen.

Vol met winnende strategieen, innovatieve ideeen en bewezen verkoop en marketing technieken van de heldinnen uit Parijs, laten wij jou zien hoe je van hongerige kunstenaar naar superster status gaat met slim advies, inclusief:

* Hoe jezelf te vermarkten zonder geld.

* Hoe marketing materialen te ontwerpen die verkopen zelfs wanneer jij er niet bij bent.

* Hoe een goede reputatie op te bouwen door mond op mond reclame.

* Hoe het Internet te gebruiken op manieren waar je nooit aan had gedacht om jezelf te promoten.

* Hoe je de opinieleiders in jouw veld zo ver krijgt dat ze jou promoten en verder helpen.

Het vertellen van jouw verhaal is 1 van de meest lastige zaken die en creatieve heldin moet doen. Elke stap tijdens deze reis in Parijs zul je iets vinden dat jou kan helpen om deze horde te overwinnen en de attentie en erkenning te krijgen die jij en jouw talenten verdienen.

De Financiele Vrijheid om te Creeren

Vraag welke creatieve heldin dan ook en ieder van hen zal jou hetzelfde vertellen. Om het geld te hebben om te creeren moet je creatief zijn met jouw geld. Wanneer je gelukkig genoeg bent om jouw talenten ten toon te kunnen spreiden en jouw creatieve sappen laat stromen, gefeliciteerd! Echter, Peter kent de harde realiteit waar de meesten van jullie mee te maken hebben. Dat jouw creatieve sappen stromen wil nog niet zeggen dat het geld in zelfde tempo binnenstroomt. In  De Reis van de Heldin in Parijs bieden wij een myriade van verhalen van heldinnen uit verleden en heden die juist dat bereikt hebben, inclusief:

• Hoe te weten welke van jouw creatieve talenten het best te vermarkten zijn en jou het meeste geld opleveren.

• Hoe de “free” uit freelance te halen en in rekening te brengen wat jij waard bent.

• Waarom jij de valkuilen dient te vermijden van te veel schulden opbouwen in magere tijden en altijd eraan denken om te sparen in betere tijden.

• Weten dat jij kunt slagen in jouw ondernemingen zonder jouw creative ziel te verkopen.

• Hoe de fondsen te vinden om jouw dromen te financieren.

Vol met verhalen van heldinnen die jou de ogen openen en leerrijk zijn is De Reis van de Heldin  jouw reisgids om een financieel leven te krijgen — zodat jij jouw creatief leven kunt behouden.

Het is Tijd voor Heldinnen

Creative heroines often know all too well that the muse doesn’t always strike when you want it to, or when the deadline for your next brilliant project is creeping up on you like an ill-fitting turtleneck. Originality doesn’t follow a time clock, even when you have to. While conventional time management books offer tons of instruction for using time wisely, they are traditionally organized in a linear fashion, which just isn’t helpful for the right-brain mind. In The Heroine’s Journey in Paris we offers real stories of heroines for using the strengths of creative heroines like originality and resourcefulness—to adopt innovative time-saving solutions, such as:

* Learning to say no when your plate is just too full
* How to know when a good job, not a great one, is good enough
* Making “to do” lists that include fun stuff, too—that way you won’t feel overwhelmed by work
* Time-saving techniques around the house that give you more time to get your work done and more time to spend with your loved ones
* The keys to clutter control that will keep your work space and your living space neat

With these and lots of other practical tips, The Heroine’s Journey will help anyone, from the time-starved caterer rushing to prepare for her next party to the preoccupied painter who forgets when the electric bill is due, make the most of their time and turn the clock and the calendar into friends, not foes.

Kies jouw reisstijl. 

Travel solo:  je reist solo naar 1 of meerdere wereldsteden en hebt ontmoeting(en) met 1 of meerdere van jouw heldinnen. De kosten hiervan zijn Euro 295 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten per ontmoeting die wij voor jou arrangeren.

The Private Tour:  je reist alleen of samen met degene met wie jij de onderneming wilt starten ((zaken) partner of kind) vijf dagen naar een wereldstad onder begeleiding van een Reis van de Heldin ™ reisgids. Tijdens deze reis ontmoet je 1 van jouw heldinnen. De kosten hiervan zijn Euro 7.500 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten.

The Grand Tour:  je kiest voor een reisprogramma dat twaalf weken duurt.Waarin je alleen reist of samen met degene met wie jij de onderneming wilt starten ((zaken) partner of kind) onder begeleiding van een Reis van de Heldin ™reisgids. Je start met een Private Tour naar een wereldstad en daarna volgen tien weken met ontmoetingen met jouw heldinnen ergens in de wereld. Het reisprogramma wordt afgesloten met een tweede Private Tour naar een wereldstad. De kosten van dit reisprogramma zijn Euro 15.000 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten.

Travel in a Group:  In deze 2 dagen reis zal een klein groepje van deelnemers – tussen de 5 en 10 mensen  – samen met 1 of 2 van onze reisgidsen in een wereldstad de Reis van de Heldin™ beleving meemaken en om het eigen verhaal te verkennen. De groep gaat op een whirlwind tour langs diverse heldinnen uit de wereldstad van heden en verleden die direct de concepten van de Reis van de Heldin™ verbindt met de toepassing van die ideeen voor de eigen onderneming en persoonlijke leven. Deelnemers ervaren direct uit de eerste hand in de ontmoetingen met rolmodellen de triomfen en tegenslagen van met jouw passie jouw geld verdienen en worden begeleid om de onderliggende principes eruit te halen die zij kunnen toepassen op hun eigen onderneming. De kosten van dit reisprogramma zijn Euro 2495 exclusief BTW en exclusief jouw reis en verblijfkosten.

 

Advertisements