De Reis van de Heldin coach zijn?

Wij werken graag samen met ervaren coaches die in hun regio of stad ondernemers en professionals willen coachen.

De Reis van de Heldin Coach start met een praktijkgerichte training van twee keer twee dagen. Bedoeld voor iedere coach, adviseur, consultant die meer stevigheid en zelfvertrouwen wil krijgen als het om adviseren gaat van ondernemers en professionals over hoe zij met hun passie hun geld verdienen.

De Reis van de Heldin training voor professionals is opgezet voor coaches, adviseurs en consultants die werken met ondernemers, freelancers en creatieve professionals in corporate omgevingen. Je leert hoe je je jouw coaching en adviezen op natuurlijke wijze kunt afstemmen op het verhaal, de wensen, zorgen en behoeften van jouw klant. Naast een verbetering van jouw story telling, communicatieve, coaching en adviesvaardigheden krijg je beschikking over een breed palet aan story telling tools specifiek voor de thema’s van creatieve ondernemers die met hun passie hun geld verdienen.  De verhalen, kennis en ervaring die je opdoet in deze training is direct toepasbaar in je werk.

Tijdens de training zetten wij samen met jou een website ‘De Reis van de Heldin’ op voor jouw stad of regio die vergelijkbaar is aan http://www.dereisvandeheldin.wordpress.com.  Wij begeleiden jou bij het uitnodigen van ondernemers en professionals uit jouw stad om mentor of deelnemer te worden voor de Reis van de Heldin. Wij introduceren jou bij de partners van de Reis van de Heldin die graag met jou  in jouw stad/regio samenwerken.

Is de “Reis van de Heldin” Coaching iets voor jou?

Je bent al enige jaren werkzaam als coach, adviseur of consultant. Je hebt een duidelijke expertise en kent de beginselen van het coachen en adviseren. Je bent op zoek naar een manier om die twee te combineren met je eigen authentieke stijl, juist bij creatieve ondernemers en professionals.  Je wilt leren hoe jij jouw onafhankelijkheid kan bewaren en samen met ons met “De Reis van de Heldin” jouw reputatie en relatiekring in jouw stad of regio wilt versterken en uitbouwen.

Prijs:
€2495,-  exclusief btw en hotel en verblijfkosten

Duur:
2 blokken van 2 dagen in Eindhoven

Groepsgrootte:
8 tot 12 deelnemers

Trefwoorden:
De Reis van de Heldin, creatieve ondernemers & professionals,  story telling, met jouw passie jouw geld verdienen, coachen, krachtiger, authentieker verhaal voor klant, resultaten bereiken, inzicht in verhaal en krachtenveld bij klant.

Advertisements