De Reis van de Heldin

Attentie alle creatieve heldinnen  — zelfs wanneer de door jouw gekozen professie niet de meest traditionele is, het cultiveren en opbouwen van een succesvolle, financieel belonende onderneming is jouw doel. In De Reis van de Heldin bieden wij jou expert advies over de specifieke uitdagingen die rechterbreiners voor zich zien die een onderneming willen die zowel bevredigend als succesvol is.

Freelancers, diegenen die erover denken uit loondienst een creatieve onderneming te starten en creatieve professionals die in corporate omgevingen werken hebben een set van vaardigheden nodig die hun passie in een florerende loopbaan omzet. Deze vaardigheden omvatten:
* Hoe een onderneming te ontwerpen die het beste past bij jouw talenten
* Realistische doelen stellen waarbij je gebruik maakt van rechterbrein technieken
* Hoe valkuilen te vermijden die een creatieve onderneming ruineren
* Hoe je jouw pad naar succes plaveit                                                                                                       * Hoe een ondernemingsplan te ontwerpen wanneer jij de onderneming bent
* Hoe gedisciplineerd te zijn wanneer jij jouw eigen baas bent

Wanneer jij een uitlaatklep voor jouw creativiteit vind in de vorm van een onderneming, zul je een vrijheid in jouw werk leven vinden waar jij lang en gelukkig mee kunt leven. Je kunt jouw passie volgen, een briljante loopbaan opbouwen en financiële zekerheid hebben. Wanneer je weet welke vaardigheden te gebruiken. Laat ons jouw reisgids zijn.

‘Zoete broodjes worden niet gebakken’ is een uitspraak die wel eens valt door ouders die hun dochter afraden haar hart te volgen en een onderneming te starten met werk waar zij van houdt.  Dat is wat de meeste mensen werkelijk denken en het is triest. Omdat er genoeg belonende, uitdagende en vervullende ondernemingskansen zijn die creatieve heldinnen in staat stellen hun gaven en passies te gebruiken en er mooi voor beloond te worden.

Diegenen die genoegen nemen met minder dan het beste hebben eenvoudigweg niet de juiste onderneming gevonden – nog niet. Jij kunt het allemaal hebben als het over de Reis van de Heldin gaat. Wanneer jij weet hoe.

Het feit is dat de meeste mensen hun job haten. Zij zouden liever iets anders doen – wat dan ook. Het hoeft niet zo te zijn. Wat als ik jou zou vertellen dat jij nooit meer een dag hoeft te werken in jouw leven?  Wanneer je de juiste match vindt in jouw onderneming, voelt het niet langer als werk. Je wordt elke dag opgewonden wakker over hoe jij jouw geld verdient. Dit perfect harmoniseren van jouw talenten, vaardigheden, persoonlijkheid en werk creeert een passie en een verlangen alsmede een gevoel van tevredenheid dat meer waard is dan goud.

De uitdaging in de Reis van de Heldin is dat creatieve ondernemingen anders zijn dan andere ondernemingen.  Er is geen schat die op jou wacht ergens op een plek X op de kaart of ergens in een businessplan op pagina 58. De begraven schat is in jou. De jacht naar de schat (of het doel) is de beloning. Omdat als het over een heldin en haar onderneming gaat er geen ‘daar’ is. Het is allemaal een ontdekkingsreis. Genieten van de ontdekkingsreis is waar succes over gaat.

Dit is de eeuw van mogelijkheden voor heldinnen. Innovatie en ideeën zijn goud waard. Onzin en bureaucratie worden vervangen door respect en beloningen voor de slimme en creatieve persoon. De zakenwereld is aan het veranderen, beter aan het worden, beter voor jou. Ben je klaar voor deze spannende tijden?

Deze Reis van de Heldin reisgids zal je in staat stellen om te floreren. Wat ouders, leraren en bazen hebben kunnen zien als problemen (slordigheid, luiheid, korte attentie spanne, non – conformisme) kunnen in werkelijkheid verborgen schatten zijn in de zoektocht naar een droomonderneming.

Intuitie, emotie, divergent denken, dagdromen, floreren in chaos, grote plaatjes denken, slimheid, open – minded zijn en het vermogen om te spelen en lol te hebben zijn waardevolle kwaliteiten in de juiste setting en met het juiste verhaal.

En toch is het niet bepaald eenvoudig als heldin om een florerende onderneming op te bouwen. Je moet in staat zijn om met afwijzing om te gaan. Het is onderdeel van het alledaagse leven voor de heldin. Er is ook dat grappige gevoel dat je niet helemaal past – en dat doe je ook niet. Godzijdank. Een onconventioneel persoon ben je met onconventionele ideeen. Je wordt vaak gezien als onvolwassen, temperamentvol, humeurig, moeilijk, afgeleid, onverantwoordelijk en irrationeel.

De waarheid is dat jij jouw prachtige zelf kunt zijn en vooruit komen met jouw onderneming. Deze Reis van de Heldin gids zal jou helpen jouw onderneming te managen door gebruik te maken van een story telling benadering die voordeel haalt uit hoe jij bent. Zonder te vergeten hoe de wereld werkt.

 

Advertisements