De Private Tour

Veel ondernemers en professionals gebruiken niet hun volledige potentieel. Wat belemmert ze daarin? Wat zou er gebeuren als ze 10% meer van dat potentieel zouden aanwenden? Wat zou dit betekenen voor hen en hun omgeving (werk en privé)? Wat zou dit betekenen voor jou?

De Reis van de Heldin –  De Private Tour  is een professionele manier van het begeleiden van ontdekkingsreizen  bij ondernemers en professionals. De nadruk ligt daarbij op het verhaal dat zij zichzelf vertellen over hun leven en werk.

De begeleiding is resultaatgericht, en het gewenste resultaat is tweeledig:

  1. Versterking van het verhaal dat zij zichzelf vertellen. Authentieker, doelgerichter en meer passie en energie gevend elke dag
  2. Verbetering van de performance in gestelde doelen
  3. Vergroting van de zelf verantwoordelijkheid (ondernemerschap) voor het eigen verhaal en de eigen ontdekkingsreis.

Een coach van De Reis van de Heldin helpt je om jouw verhaal krachtiger te maken en jouw mogelijkheden beter te benutten. Je wordt verhalenverteller, hoofdrolspeler en regisseur van je eigen ontwikkeling. Een boeiende ontdekkingsreis, die in het teken staat van de doelen en resultaten. Doordat je meer zelf de verantwoordelijkheid voor jouw eigen verhaal over jouw droomjob en jouw leven neemt, kan je duidelijke stappen in de richting van je doel zetten. Kortom: je eigen vermogen neemt toe.

Wat heb je aan De Reis van de Heldin – De Private Tour?

Er zijn allerlei vragen die door middel van de Private Tour beantwoord worden en zo jouw verhaal krachtiger maken:

  • Waar liggen mijn dromen, ambities en talenten die ik in tweede helft wil ontplooien?
  • Hoe breng ik balans in mijn werk- en privéleven?
  • Hoe kan ik meer impact hebben in mijn leven en werk?
  • Welke kant wil ik op in mijn loopbaan en onderneming?
  • Waar vind ik (tijdelijk) een rolmodel die mijn droomjob en leven heeft?

De Reis van de Heldin – De Private Tour is ook een goede manier om na het volgen van een van onze andere reizen een extra verdiepingsslag te maken.

Een Private Tour is een unieke manier om het verhaal dat jij jezelf vertelt over jezelf en jouw leven te exploreren en te herschrijven waar jij dat nodig vindt. Natuurlijk begint het met jouw idee waar jouw verhaal jou niet gaat brengen waar jij wilt om met jouw passie jouw geld te verdienen. Jouw verhaal uitdaging. Naar aanleiding daarvan stelt jouw persoonlijke reisgids je weer nieuwe vragen. Precies de goede vragen, die jouw verhaal boeiend op gang brengen. De Private Tour helpt je verder in je professionele én persoonlijke leven.
Je wordt je bewuster van jouw persoonlijke verhaal en verhalen, overtuigingen en drijfveren, én hoe ze jouw gedrag bepalen. De Reis van de Heldin  –  De Private Tour stimuleert jouw persoonlijke en professionele groei. Je krijgt meer energie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Je wordt effectiever. Wat de ontdekkingsreis verder voor jou persoonlijk kan betekenen, geven we concreet aan in het intakegesprek.

Opzet van De Reis van de Heldin- De Private Tour

Een Private Tour bestaat uit drie tot vijf gesprekken met een ervaren en betrokken de Reis van de Heldin reisgids. Je werkt aan de hand van jouw persoonlijke verhaal en uitdaging of vraag (queeste), die al tijdens het intakegesprek aan de orde komt. Bij de intake kan ook jouw partner, leidinggevende of HRM-manager als opdrachtgever aanwezig zijn als je dat wilt. Als er in het intakegesprek duidelijk wordt dat de Reis van de Heldin – de Private Tour voor jou niet de goede oplossing is, zijn er geen kosten aan verbonden. De coachgesprekken vinden in de regel plaats op onze locatie in Eindhoven of op reis in een wereldstad als Parijs, Rome of Londen.

De Reis van de Heldin – Private Tour op de locatie van jouw onderneming is ook mogelijk. Jouw reisgids woont dan bijvoorbeeld gesprekken of vergaderingen van jou bij en geeft hierover achteraf feedback. Uiteraard zijn de gesprekken vertrouwelijk.

Meer weten?

Neem contact op en vraag een intakegesprek aan via peterdekuster@hotmail.nl

Advertisements