Boek Lezing

Het Ene Geweldige Verhaal van de Mensheid over met jouw Passie jouw Geld Verdienen. 

Bijna acht jaar nadat hij is gestart om wereldwijd boeken te introduceren waarin heldinnen en helden hun verhaal vertellen over hun passie voor hun werk, blijft Peter de Kuster een boeiende verhalenverteller die mensen inspireert om hun hart te volgen en het gezicht ondernemen zoals wij dat kennen te veranderen.

Wij staan open voor partnerships met coaches waarin een Reis van de Heldin lezing van Peter de Kuster en Camilla Hendriks wordt geintegreerd in jouw eigen workshop, seminar, lezing, programma, event, boekpresentatie etcera. Waarbij jij jouw workshop, seminar, lezing, event, programma, boek zelf promoot in jouw eigen netwerk en wij het promoten bij de 60.000+ vrouwelijke professionals die de Reis van de Heldin volgen.

Daarnaast werken wij samen met ondernemingen die voor hun klanten of werknemers een Reis van de Heldin lezing of reis integreren in eigen programma’s, workshops, seminars, lezingen, events of diensten en producten.

Wanneer jij interesse hebt voor een partnership met de Reis van de Heldin neem dan contact met ons op peterdekuster@hotmail.nl of bel met Peter op 06 33661772.

Advertisements