Ambassadrices

Heb je zin om deel uit te maken van een groeiende Reis van de Heldin wereldwijde community om elkaar te inspireren, educeren en verrijken door verhalen te delen over met jouw passie jouw geld verdienen.  Terwijl jij door jouw rol als ambassadrice hiermee extra geld verdient? 

VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA BEDOELD:

  • Coaches (life, business, personal, financial)

  • Bloggers

  • Master Netwerkers

  • Change Makers, Tastemakers, en Visionaries

  • Travellistas

  • 50+ Entrepreneurs

  • Do-Gooders

  • Connoisseurs

HOE HET WERKT

AFFILIATE LINKS

Meld je aan om een Reis van de Heldin Ambassadrice te zijn en jouw affiliate verhalen te krijgen waarmee jij onze Reis van de Heldin Expedities kunt promoten.

BE OF SERVICE

Ga 1 op 1 relaties aan met boeiende onderneemsters en professionals en andere change makers die op zoek zijn naar de Expedities die de Reis van de Heldin aanbiedt.

WIJ STUREN JOU GELD

Deel onze verhalen over de Reis van de Heldin Expedities met jouw publiek en verdien commissie zonder ooit iets te verkopen!

WAT IS INBEGREPEN

VERDIEN COMMISSIE

Als een Reis van de Heldin Ambassadrice kun je commissie verdienen op de Reis van de Heldin Expedities.  Wij bieden de verhalen aan en jij deelt ze met jouw tribe. Wanneer jouw klant/relatie/vriend een Reis van de Heldin Expeditie koopt verdien je 10% commissie.

VERTEL JOUW VERHAAL

Als een Reis van de Heldin Ambassadrice ben je welkom om jouw verhaal te delen over jouw passie voor jouw werk die gepubliceerd zal worden op onze website. Je kunt regelmatig jouw verhaal updaten.

ONTMOET LOKALE HELDEN EN HELDINNEN 

Interesse om boeiende, creatieve onderneemsters en professionals in jouw stad te ontmoeten? Nieuwe relaties aan te gaan? Jouw reputatie in jouw stad te verstevigen? Wij staan jou toe om het Reis van de Heldin merk te gebruiken om connecties te maken. Als een Ambassadrice kun jij lokale onderneemsters en professionals interviewen over hun Reis van de Heldin verhaal hoe zij met hun passie hun geld verdienen. Jouw interview met hen samen met een selfie van jou en hen samen wordt gratis gepubliceerd op onze website. Dit is mooi als je ervan houdt om interessante mensen te ontmoeten en verhalen te ontdekken, vertellen en delen!

DEEL VERHALEN

In onze Reis van de Heldin invitation only events die uitsluitend bedoeld zijn voor Reis van de Heldin Ambassadrices zul je verhalen delen samen met Peter de Kuster over hoe je het Ambassadrice programma kunt gebruiken om elke dag commissies te verdienen!

 

BEN JE ER KLAAR VOOR OM LID VAN ONS TEAM TE WORDEN?

Om je aan te melden als Reis van de Heldin Ambassadrice hoef je alleen een email te sturen naar peterdekuster@hotmail.nl met jouw verhaal over waarom jij een Reis van de Heldin Ambassadrice wilt worden. Peter zal meestal binnen  1 – 2 werkdagen contact met jou opnemen.

 

Advertisements