De Reis van de Heldin in Java/Bali

De Reis van de Heldin gaat over ‘ja’ zeggen tegen jezelf en hierdoor meer volledig tot leven te komen en effectiever te zijn in de wereld.  De queeste is vol met gevaren en valkuilen, maar het biedt grote beloningen: de capaciteit om succesvol te zijn in de wereld, kennis van de mysteries van de menselijke ziel en de kans om jouw unieke gaven in de wereld uit te drukken.

il_340x270.1177540627_to3t

In deze moedige en originele reis van vijf dagen door Java/Bali in de voetsporen van de godinnen tonen Elvira Semmoh en Peter de Kuster dat de Reis van de Heldin niet alleen voor bepaalde mensen onder speciale omstandigheden is. Het exploreren van de vele paden van de heldin die voor ons beschikbaar zijn voor ieder van ons, op elk punt van ons leven, stelt dit innovatieve reisprogramma jou in staat om heroïsch te leven door de twaalf archetypes (heldinnen/godinnen) in jouw leven te activeren.

In deze reis komen twaalf archetypische verhalen aan bod die aan de innerlijke ontwikkeling en de queeste naar eenheid kunnen bijdragen.

Deze archetypes zijn innerlijke reisgidsen die ons kunnen helpen om:

• ons voor te bereiden op de reis, door te leren hoe je succesvolle leden van de samenleving wordt;
• op de queeste te gaan, door geinitieerd te worden in de mysteries van de menselijke ziel ; en
• terugkeren om onze levens te transformeren als resultaat van het claimen van onze uniekheid en persoonlijke kracht.

Deze reis is ontworpen voor individuen die hun volledige potentieel willen realiseren en professionals die geëngageerd zijn met het empoweren van anderen. Elvira en Peter laten zien hoe reizen per leeftijd, geslacht en culturele achtergrond van de reiziger verschillen en hoe archetypes de capaciteiten van onze psyche helpen ontwaken. Een unieke test, de Reis van de Heldin Index stelt vast welke archetypische verhalen het meest actief zijn bij jou. Er zijn praktische oefeningen die ons de innerlijke verhalen en reisgidsen leren begrijpen, activeren en zelf sturen.

DETAILS

BOEK NU

Je kunt naar peterdekuster@hotmail.nl mailen voor meer informatie en aanmelding.
In deze zeven dagen reis zal een klein groepje reizigers,  tussen de 4 en 8 reizigers – samen met Elvira Semmoh en Peter de Kuster in Java/Bali hun eigen Reis van de Heldin verhaal en archetypes ontdekken.
De kosten van dit zeven daags reisprogramma zijn Euro 1300 per persoon  exclusief BTW en exclusief reis, hotel, food and beverages.

Jouw Reisgidsen

Elvira Semmoh’s reis als verhalenverteller heeft haar naar meer dan 20 landen gebracht.  Zij heeft nu meer dan tien jaar samen met Peter de Kuster samen gewerkt.

12976109_233918260305182_1639757959_aHet grootste deel van haar creatieve loopbaan heeft Elvira onderwerpen als creativiteit, food, style, design, natuur en de verhalen van de mensen erachter verkend.  Elvira is nu aan een boek aan het schrijven over ‘De Smaak van Geluk’.

 

In 2007 had Peter de Kuster een bijna dood ervaring waarbij hij helder zag wat hij wilde doen met de rest van zijn leven mocht hij de kans krijgen. Reizen, schrijven, passie. Van betekenis zijn. Dat deed hij. Hij reist naar steden in de wereld. Hij schrijft tientallen boeken. En hij ontdekte zijn Reis van de Held.

Op de schouders van de mytholoog Joseph Campbell – die Peter in 1999 inspireerde door zijn levenswerk ‘het ene geweldige verhaal van de mensheid’ – besloot Peter een nieuw soort reisgids te ontwikkelen. Een reisgids van steden in de wereld vol met verhalen van creatieve mensen die leven en geleefd hebben in die stad terwijl ze met hun passie hun geld verdienden.  Deze helden en heldinnen creerden de literatuur, de kunst, de gebouwen, het design, de kleding, de opera, de films die velen van ons inspireerden. Hun passie, hun liefde, hun heldenreis kan jou vandaag inspireren op jouw Reis van de Held. Om met jouw passie jouw geld te verdienen. Om te doen wie je bent. Ons inspireren. En anderen die nog komen. In 2012 start Peter met de Reis van de Heldin en Reis van de Held reisgidsen. Hij nodigt professionals uit hun verhaal te delen over hun passie voor hun werk, wat hen gelukkig maakt, wat hun grootste vijanden van binnenin zijn, hoe en waar zij in hun stad inspiratie vinden, wie hun rolmodellen zijn, met wie zij graag willen samenwerken. In het kort; hun huidige Reis van de Heldin verhaal vertellen. Door deze vragen te stellen triggert Peter hen om weg te blijven van verhalen van angst en twijfels en hun verhaal opnieuw te focussen op de basis drijfveren van alle succesvolle heldinnen in de tijd: passie, avontuur, geluk, inspiratie, doe-acties, een continu zelfvernieuwend ondernemend verhaal. Een Reis van de Heldin verhaal. Sinds 2012 volgen nu 150.000+ professionals wereldwijd de reisgidsen online.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s